Heb jij een burn-out?

Van actief naar voor volledig uitgeput…daar is de burn-out.

Te moe om je bed uit te komen? Je te douchen? Je aan te kleden? Ontbijt klaar te maken? Naar je werk te gaan? En dat niet alleen vandaag, maar al weken, zo niet maanden? Je probeert alle ballen in de lucht te houden, maar het kost je steeds meer moeite?

Collega’s, vrienden en familie vragen wat eraan mankeert. Je weet het niet. Je bent alleen maar moe, heel erg moe. Je wilt er (nog) niet aan, want een burn-out klinkt heftig en lijkt ook wel een soort hype tegenwoordig. Toch moet je eraan geloven: je hebt een burn-out!

Wat nu?

Je moet de energie vinden om nog één stap te zetten, de stap naar hulp!

Ik, als ervaringsdeskundige, kan je helpen. Ik weet wat je doormaakt. Daarnaast heb ik de ervaring, de opleiding, de deskundigheid en de hulpmiddelen in huis om ervoor te zorgen dat je weer volop in je kracht komt te staan. Je de wereld weer aan kan. Je (weer) keuzes durft te maken.

Heb je nog geen burn-out? Gelukkig! Maar denk je dat je op het randje staat. Trek aan de bel. Bij je huisarts, bij je partner, familie, vrienden en natuurlijk bij je werkgever.

Preventieve coaching bij dreigende burn-out kan veel ellende voorkomen. Ook daarvoor kun je bij mij terecht.

Wil je meer weten over mijn aanpak? Ik vertel je er graag over. Geheel vrijblijvend. Je kan mij bereiken op:

M info@keer.nu
T 06 2383 7851

Meer informatie

Ik ben geïnteresseerd in re-integratie trajecten

 

Verification

Burn out en stress coaching Ingrid van Dam

Wat anderen over de burn-out coaching van Keer.nu zeggen:

``Ik vond de begeleiding van Ingrid erg fijn. Ik had het idee dat Ingrid goed wist waar zij over praat en ik heb erg goede tips meegekregen voor de toekomst. Wat zij ook duidelijk maakte is dat dit geen garantie is dat ik nooit meer in de buurt van een Burn-out kom. Wel weet ik nu zeker dat ik de signalen eerder herken en zelf eerder pas op de plaats maak.``
EllenJeugdzorg
``Het was heel prettig dat je spiegelend te werk ging, hierdoor ben ik in een reflectieve stand gezet die me heel erg heeft geholpen om concreet te krijgen welke kant ik op wilde. Ook heb je me ondersteund/ruggensteun gegeven in het re-integratie traject met werkgever. Dit heeft mijn vertrouwen in een goed verloop en afronding van mijn re-integratie vergroot. Dat gaf weer energie om verder te bouwen aan een nieuwe stap in mijn carrière. Verder was het heel prettig dat ik heb ervaren dat ik zelf aan het roer stond, zelf de afwegingen t.a.v. inhoud, frequentie heb kunnen maken.
Het was heel fijn om iemand naast je te hebben staan die met je meedenkt en je handreikingen doet om weer op te krabbelen na een hele zware tijd. Ingrid heeft me geholpen meer overzicht te krijgen en ook meer inzicht te krijgen in het pad wat ik als professional wil gaan bewandelen. Hierdoor ben ik steeds meer vertrouwen gaan krijgen in de mogelijkheden en mijn eigen vermogen om een andere toekomst tot stand te brengen. Bedankt!``
NaomiNu zelfstandig ondernemer

Wil jij weten wat Keer.nu voor je kan betekenen?

Menu